KDZ. EREĞLİ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fakültemizi Ziyarette Bulundu

KDZ. EREĞLİ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fakültemizi Ziyarette Bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Yüksel Ayaz'ın makamında gerçekleştirilen toplantıda Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Demirel, Arş. Gör. Umur Bucak ve Fakülte Sekreteri Halit Mollaoğlu yer aldılar. Ziyaret sırasında, Denizcilik Fakültesi'nin gelişimi, geleceği ve potansiyeli değerlendirilerek  gelecek dönemlerde yapılması planlanan  organizasyonlarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Toplantı, karşılıklı memnuniyet ifadeleri ve fotoğraf çekimi ile son buldu.