Denizcilik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Denizcilik Fakültesi 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreni Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Hüseyin Uysal, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Haluk Güven, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz, BEÜ Senato Üyeleri ile akademik ve idari personelimiz ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Tören Denizcilik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerin izleyicilerin büyük alkışları ile salona girişi ile başladı. Denizcilik Fakültesi dönem birincisi Metin Danış mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Danış’ın ardından Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz mezuniyet konuşmasında öğrencilere başarıların devamını diledi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğretim elemanları tarafından öğrencilere diploma ve ödüllerinin verilmesinin ardından Denizcilik Fakültesi birincisi Metin Danış ailesi ile birlikte isim kütüğüne plaka çaktı. Daha sonra meslek yemini edildi. Yemin töreninden sonra öğrenciler müzik eşliğinde keplerini büyük bir coşkuyla attılar.