BÜDEMDER Tarafından Denizcilik Fakültesi Öğrencilerine Liman Gezileri Düzenlendi

Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğrencileri ve Mezunları Derneği (BÜDEMDER), toplam 115 Denizcilik Fakültesi öğrencisinin katılım gösterdiği 4 farklı Liman gezisi organize etti. Organizasyon kapsamında 25 Ekim' de YILPORT ve SOLVENTAŞ limanlarına, 26 Ekim' de EVYAP limanına, 27 Ekim' de ise LİMAŞ limanına teknik gezi düzenlendi. Bu kapsamda öğrencilere değerli liman yöneticileri ve çalışanları eşlik ederek, liman operasyonları, saha güvenliği, görev tanımları ve iş-staj olanakları ile ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerin ve Liman çalışanlarının karşılıklı memnuniyet ifadeleriyle geziler gerçekleştirilmiş oldu.