Denizcilik Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Düzenlendi

Denizcilik Fakültesi 2018/2019 yılsonu Akademik Kurul Toplantısı, 01.03.2019 Cuma Günü Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Hakan Demirel, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Bşk. Dr. Öğr. Üyesi Ersin Açıkgöz, Fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Berk Yıldız, Arş. Gör. Umur Bucak ve Fakülte Sekreteri Halit Mollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Toplantıda, 2018/2019 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi yapılarak yeni dönemde yapılması planlanan eğitimler, organizasyonlar ve bölüm altyapılarına yönelik çalışmalar değerlendirilmiştir.  Bu değerlendirmenin ardından Dekan Ayaz, Denizcilik Fakültesi’ne verdiği destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya teşekkürlerini ifade ederek akademik personelin başarılarının artmasını ve devamını temenni etti. Ayrıca Dekan Ayaz tarafından 2018 yılı içinde SCI – E kapsamında çalışmalar yapan Dr. Öğr. Üyesi Hakan Demirel’e ‘Yayın Başarı Belgesi’ takdim edildi. Toplantı, karşılıklı dilek, temenni ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.