Denizcilik Fakültesi ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı ve UGES Sektör Başkanı Dr. İbrahim Bekar’ı konuk etti.

ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı ve UGES Sektör Başkanı Dr. İbrahim Bekar’ın, Denizcilik Fakültesinde 29.11.2018 Perşembe günü gerçekleştirdiği konferansa, Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Demirel, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Açıkgöz, Arş. Gör Umur Bucak, Fakülte Sekreteri Halit Mollaoğlu, idari personel ve Denizcilik Fakültesi öğrencileri yoğun katılım gösterdi.

Ulaşım, Güvenlik, Enerji ve Otomasyon sistemleri ile ilgili olarak ASELSAN’ın yaptığı çalışmalar ve gelecek vizyonu hakkında detaylı bilgiler veren Dr. İbrahim Bekar, ASELSAN’ın yerli ve milli projelerde geldiği noktanın önemini vurgulayarak, markalaşma, üretim ve ticarileşme konularına dikkat çekti. Konferansın soru-cevap kısmından sonra, öğrencilerin ASELSAN’a olan ilgilerinden ve hayli interaktif gerçekleşen sunumdan duyduğu memnuniyeti ifade eden Dr. İbrahim Bekar’a Denizcilik Fakültesi akademik personeli tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi, fotoğraf çekimi ile konferans son buldu.