Denizcilik Fakültesi Sarıkamış Deniz Şehitlerini Anma Törenine Katıldı

Karadeniz Ereğli'de 1. Dünya Savaşı sırasında Sarıkamış’ta 90 bin askere erzak götürmek için yola çıkan ve Ereğli ilçesi açıklarında Rus Donanması tarafından bombalanarak batırılan gemide şehit olan mürettebat için anma töreni düzenlendi.Törene Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Metin Ataç, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Sarıkamış Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hakan Demirel, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Arş. Gör. Umur Bucak, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.