Denizcilik Topluluğu Sektör Söyleşileri Programı Düzenledi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik Topluluğu tarafından 18 Nisan Perşembe günü Denizcilik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen sektör söyleşileri etkinliği kapsamındaki programa DP World Yarımca ekibinden Eğitim ve İşe Alım Müdürü Ekin Yaşar YAVUZ, İnsan Kaynakları Müdürü Mert GÜZELBAĞ, İnsan Kaynakları Uzmanı Tuğçe TÜRKOĞLU konuşmacı olarak katılım gösterdiler.
Söyleşiye aynı zamanda Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih DİNÇER, Denizcilik Fakültesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin AÇIKGÖZ, Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan DEMİREL, Fakülte Sekreteri Halit MOLLAOĞLU ve Denizcilik Fakültesi öğrencileri yoğun katılım gösterdiler.
Etkinliğe DP World tanıtım sunumuyla başlayan Ekin Yaşar YAVUZ, limanlarında kullanılan sistemler, liman personeli için verilen eğitimler hakkında bilgi verirken, konuşmasında kadınların sektördeki yeri ve limanlarındaki önemine değindi. Diğer katılımcılar Mert GÜZELBAĞ ve Tuğçe TÜRKOĞLU, işe alım süreçleri ve sektörün geleceği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra soru-cevap kısmına geçildi, burada öğrencilerin yoğun ve dikkat çekici soruları konuklar tarafından özenle cevaplandı.
Teşekkür konuşması ve hediye takdimi ile tamamlanan etkinlik bir süre bireysel sorularla devam edip, liman ekibinin öğrencilere hediyeleriyle sonlandırıldı.