Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu'ndan Denizcilik Fakültesi'ne Nezaket Ziyareti

Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, 06.02.2019 tarihinde Denizcilik Fakültesi'ne nekaket ziyaretinde bulundu. Ziyareti sırasında Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Yüksel Ayaz, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Demirel, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Açıkgöz, Arş. Gör. Umur Bucak, Öğr. Gör. Serdar Mete, Fakülte Sekreteri Halit Mollaoğlu ve Denizcilik Fakültesi öğrencileri ile birlikte Denizcilik Fakültesi bünyesinde yapımına devam edilen 5 metre Model Nusret Mayın Gemisi'ni inceleyen Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, yapılan projeden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Geminin yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ederek Denizcilik Fakültesi'nin başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Ziyaret, karşılıklı memnuniyet ifadeleri, fotoğraf çekimi ve hediye takdimi ile son buldu.