Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına Önemli Katkı

Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak Kan Bağış Merkezinin gerçekleştirdiği "Güvenli Kan Temini" projesine her yıl olduğu gibi Denizcilik Fakültesi olarak bu yılda ev sahipliği yaptık. 16 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirlen Kan Bağışı kampanyasıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kan bağışı bilgilendirme seminerlerinde ülkemizin yıllık kan ihtiyacı ve yapılan bağış miktarı, yapılan kan bağışlarının hastaya ulaşma süreci, kan bağışlamanın kişiye kazandırdıkları ve konu hakkında bilinen yaygın yanlışlar anlatıldı.

Akademik İdari personelin ve Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kapmanya sabah 10:00' da başlayıp akşam 19:00' a kadar gerçekleştirildi, Kızılay temsilcisi gün boyu sürdürülen kan bağışı kampanyası kapsamında 143 ünite kan bağışı yapıldığını açıkladı.