Zonguldak Valisi Sn. Erdoğan BEKTAŞ Denizcilik Fakültesi’ni Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Denizcilik Fakültesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel AYAZ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner YAVUZ, Denizcilik Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih DİNÇER, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan DEMİREL, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin AÇIKGÖZ, Arş. Gör. Umur BUCAK, Fakülte Sekreteri Halit MOLLAOĞLU hazır bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Erdoğan BEKTAŞ fakültenin gelişimi, potansiyeli, yapılan projeler ve üniversite-sanayi işbirliği ile ilgili konular hakkında bilgilendirildi. Fakülte bünyesinde yapımına devam edilen model 5 metre Nusret Mayın Gemisi’ni yerinde inceleyen Vali Bektaş, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Yapılan projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bektaş, fakültenin başarısının artarak devam etmesini, ulusal ve uluslararası katma değer oluşturan bu faaliyetlerin sürdürülmesi gerektiğini önemle vurguladı.

Ziyarette Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Ayaz, projeye vermiş olduğu destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya teşekkürlerini ifade etti. Ziyaret dilek, temenni, karşılıklı memnuniyet ifadeleri ve fotoğraf çekimiyle son buldu.